ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРЫНДАРЫНЫҢ ОРЫС БӨЛІМІ СТУДЕНТТЕРІНЕ АРНАЛҒАН МӘТІНМЕН ЖҰМЫС ТҮРЛЕРІ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В данной статье рассматриваются методы работы над текстом со студентами вузов. Также даются рекомендации по правильному использованию упражнений.
Keywords: Орыс аудиториясы; мәтін; «Мәтін – сөйлеу процесінің жеңісі».