Шет тілді кірме сөздердің кулинариялық рецептілер мәтінінде қолданылуы
59 37
Keywords:
тұздық, дискурс, дайындау.Abstract
В статье рассматриваются особенности и структура текстов кулинарных рецептов и использование иноязычных слов в рецептах на казахском языке.References
1. Қоңырбекұлы Ә. Салаттар. – Шымкент: Алтын алқа, 2010. – 48 б.
2. www.bondulle.com
3. www.aspazdik.com
2. www.bondulle.com
3. www.aspazdik.com
Downloads
How to Cite
Исмайлова, Н. А. (2015). Шет тілді кірме сөздердің кулинариялық рецептілер мәтінінде қолданылуы. Eurasian Journal of Philology. Science and Education, 137(3). Retrieved from https://philart.kaznu.kz/index.php/1-FIL/article/view/948
Issue
Section
Young Authors
