Шет тілді кірме сөздердің кулинариялық рецептілер мәтінінде қолданылуы
Keywords:
тұздық, дискурс, дайындау.Abstract
В статье рассматриваются особенности и структура текстов кулинарных рецептов и использование иноязычных слов в рецептах на казахском языке.References
1. Қоңырбекұлы Ә. Салаттар. – Шымкент: Алтын алқа, 2010. – 48 б.
2. www.bondulle.com
3. www.aspazdik.com
2. www.bondulle.com
3. www.aspazdik.com
Downloads
How to Cite
Исмайлова, Н. А. (2015). Шет тілді кірме сөздердің кулинариялық рецептілер мәтінінде қолданылуы. Eurasian Journal of Philology: Science and Education, 137(3). Retrieved from https://philart.kaznu.kz/index.php/1-FIL/article/view/948
Issue
Section
Young Authors